Home Uncategorized 5x De Mooiste Golfbestemmingen!

5x De Mooiste Golfbestemmingen!

1907
0

Golf is een sport die wereldwijd gigantisch bekend is. Afgelopen jaren is de sport ook erg gegroeid in Nederland. Gelukkig liggen er over de hele wereld verspreid van die prachtige groene vlaktes waar je heerlijk een balletje kunt slaan. Mocht je interesse hebben in een kleine of grote golfvakantie? Wij inspireren je graag met deze 5 fantastische golfbestemmingen.

Golfen in Dubai

1. Dubai

Wie denkt aan Dubai, denkt natuurlijk niet gelijk aan golf. Maar toch is dit prachtige oord een van de meest populaire bestemmingen als het gaat om golf. Dubai staat natuurlijk gelijk aan luxe en glamour. En de golfbestemmingen doen daar ook niet te min aan. Terwijl je een balletje slaat ben je omringt door gigantische wolkenkrabbers, zee├źn en woestijnen. Golfen in Dubai is een totaal andere ervaring dan in andere landen. En de velden liggen er pico bello bij.

Golfen in Nieuw-Zeeland

2. Nieuw-Zeeland

Het land bekend van haar prachtige landschappen en The Lord of The Rings. Maar ook van golf! Nieuw-Zeelanders staan er om bekend dat ze perfecte grasmatten kunnen aanleggen. Er zijn meer dan 400 golfbanen, en dat zijn meer golfbanen per hoofd, dan in elk ander land ter wereld dan ook. Omdat er zo veel banen zijn, zijn er ook gigantisch veel golfers in Nieuw-Zeeland, zo’n 150.000! Een perfect land met veel mogelijkheden om te golfen.

Golfen in Amerika

3. De Verenigde Staten

Tiger Woods is misschien wel ‘s werelds bekendste golfer. En waar komt hij vandaan? Juist, Ja. De Verenigde Staten. De sport is enorm populair in Amerika. Het land telt wel meer dan 17.000 golfbanen. Ook zijn er in dit land de bekendste golfbanen te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Augusta National, bekend van de Masters? Ook zijn alle grote competities hier te vinden. De Verenigde Staten zijn natuurlijk wel erg groot, dus mochten wij een staat kiezen; kozen wij voor Florida, die ruim 1400 golfbanen telt en een klein paradijs is voor golf liefhebbers.

Golfen in Mauritius

4. Mauritius

Een misschien wel onbekende bestemming voor een golfvakantie, maar toch een prachtige sprookjesachtige omgeving: Mauritius! Het eiland heeft slechts 12 golfbanen maar allemaal zijn ze gigantisch goed beoordeeld. Golfen op Mauritius is perfect te combineren met een kleine zonvakantie. Het weer op het eiland, dat dichtbij Madagascar ligt, is namelijk altijd goed. Wat is er nou om na een potje golf heerlijk te ontspannen in de zee of in je luxe hotel?

Golfen in Nederland

5. Nederland

Voor golf hoef je nooit ver weg te gaan. In Nederland hebben wij zeer goede golfbanen en wordt de sport steeds populairder. Natuurlijk is een golfvakantie naar een ver land altijd spannend. Als je gewoon even een simpel potje golf wil spelen, raden we je toch aan om het dicht bij huis te zoeken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here