Home Uncategorized Speed Pedelecs

Speed Pedelecs

1513
0

Speed pedelecs
Fietsen op hoge snelheid, daar heb je de speed pedelec voor. Een voorbeeld hiervan is Stella Gualtiero. De elektrische Speed Pedelec waarmee je op elk terrein uit de voeten kunt. Dat maakt de fiets dus ook heel geschikt voor je dagelijkse tocht van huis naar kantoor. Natuurlijk is dit lang niet het enige wat je met de fiets kunt, er zijn allerlei belangrijke pluspunten aan te wijzen die de fiets een goede optie voor heel veel mannen kan maken. Vooral wanneer je houdt van snelheid en sportieve fietsen houdt. Wat zijn dan eigenlijk de echte kenmerken die deze fiets net iets specialer maakt dan veel andere?

Het frame
De speciale aandacht moet bij de Stella Gualtiero uitgaan naar het frame. In de eerste plaats omdat dit extra sterk is. Dat is natuurlijk ook logisch wanneer je je bedenkt wat je allemaal met deze fiets kunt. Hij is geschikt voor elk terrein. Om de nadruk nog iets meer op dit mooie frame te leggen, is er ook voor gekozen om opvallende kleuren te gebruiken. Scherpe blauwtinten die in het oogspringen worden afgewisseld met felle oranje accenten. Daarmee zal je fiets ook echt de aandacht trekken wanneer je door de stad rijdt. Dat is natuurlijk altijd ook leuk om te ervaren.

De accu als detail
Bij elke Stella e-bike geldt dat de accu een zeer belangrijk onderdeel is. Dat is voor de Stella Gualtiero natuurlijk niet anders. Waar deze fiets wel verschilt van de andere modellen in de collectie van Stella, is dat de accu is gebruikt als extra detail in het ontwerp. De accu is mooi geïntegreerd en daardoor weggewerkt. Dit ziet er niet alleen strak uit, het komt ook de prestaties die je met de fiets kan leveren ten goede. Er zit dus ook een praktische kant aan de keuze die gemaakt is. Dat maakt het voor jou waarschijnlijk nog aantrekkelijker om erop te rijden.

Sneller dan anderen
Met een e-bike is het bereiken van een goede topsnelheid gemakkelijker dan ooit. Omdat de Speed Pedelec ontworpen is om op hoge snelheden te kunnen rijden is er met de Stella Gualtiero nog sneller dan alle andere te rijden. De pieken kunnen liggen op wel 45 kilometer per uur. Let wel op, omdat deze piek gehaald kan worden is een kenteken voor de fiets dus ook verplicht. Dit is belangrijk om te weten wanneer je op het punt staat om de fiets zelf te gaan aanschaffen. Daar krijg je dan wel de snelheden die de profs halen voor terug.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here